Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη πλοήγηση στον ιστότοπό μας. Πατώντας "ΟΚ" συναινείτε στη χρήση cookies σε όλες τις σελίδες του.

WHITE KISS Ηome Use

WHITE KISS Ηome Use

  Ζελέ λεύκανσης 16% υπεροξείδιο καρβαμιδίου για λεύκανση στο σπίτι με την χρήση ναρθήκων. Το λευκαντικό σπιτιού WHITE KISS HOME USE 16 % έχει πατενταρισμένη την προσθήκη ξυλιτόλης που εκμηδενίζει τις ευαισθησίες .

 Συσκευασία:

- 6 σύριγγες  X 2.5ml λευκαντικού gel 16% 

- 2 x θερμοπλαστικά φύλλα για την κατασκευή ναρθήκων  

- 1  λευκαντική οδοντόπαστα White Kiss Regular whitening toothpaste

5  Λόγοι που κάνουν τα λευκαντικά WHITE KISS να ξεχωρίζουν !


1.ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ


Το λευκαντικό σύστημα της White Kiss ,έχει διεθνώς αναγνωρισμένη την πατέντα ,βάση της οποίας ,στην φόρμουλα  εμπεριέχονται με μοναδικό και συγκεκριμμένο τρόπο,ενεργά συστατικά όπως η ξυλιτόλη ,φθόριο και κάλιο.Αποτέλεσμα αυτών ,εντυπωσιακότερα αποτελέσματα λεύκανσης ,με ταυτόχρονη εξασφάλιση της άνεσης του ασθενούς κατά την διάρκεια της λεύκανσης

2.ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΗΔΟΝΑ, ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΜΕΤΑΛΙΚΟΠΟΙΕΙ

Η υψηλή περιεκτικότητα ξυλιτόλης ,στη σύσταση του υλικού,καταπολεμά αλλά και εμποδίζει την ανάπτυξη τερηδόνας ,παρέχει πλήρη στοματική υγιεινή,ενώ ταυτόχρονα λευκαίνει πανίσχυρα και με ασφάλεια.Το φθόριο βοηθά στην επαναμεταλικοποίηση και συντελεί στη σκλήρυνση της αδαμαντίνης.Συνοπτικά εξασφαλίζουμε ταχύτερη διαδικασία λεύκανσης ,μια και δεν χρειάζεται επιπλέον φθορίωση ,μετά την ολοκλήρωση της λεύκανσης.

3.ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ


Ένα αποτελεσματικό προϊόν λεύκανσης,για τις ανάγκες κάθε ασθενούς.Πλήρες σετ λεύκανσης ,μαζί με λευκαντική οδοντόπαστα χαμηλής αποτριβής,για εντυπωσιακά αποτελέσματα που διαρκούν

4.ΧΩΡΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ

 Με το κάλιο  στη σύσταση του υλικού εξαφανίζεται η  ευαισθησία,τόσο κατά την διάρκεια όσο και

Μετά την διαδικασία,της λεύκανσης ,καθιστώντας την λεύκανση δυνατή ,ακόμη και σε ευαίσθητα δόντια.Καθ` όλη την διαδικασία  της λεύκανσης ,έχουμε εξασφαλίσει ούδέτερο ph.

 5.ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Το White Kiss είναι ένα ασφαλές και γρήγορο σύστημα λεύκανσης,  με ένα ακριβώς ουδέτερο ph.Το υπεροξείδιο λευκαίνει τις έντονες κηλίδες αποτελεσματικά και κάνει τα δόντια να λάμπουν.


Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha
  • Κωδικός Προϊόντος: white-kiss-home-use
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 0,00€